Vlašić, 24. decembar

vlasic 241222 elketours

Planina Vlašić nalazi se u samom centru Bosne i Hercegovine u Srednjobosanskom kantonu. Vlašićka visoravan prostire se u visini od 1.000 do 1.500 metara, dok najviši vrh Vlašića, Paljenik, dostiže visinu od 1.934 metra. Na samo jedan kilometar udaljenosti od Babanovca, nalazi se turističko naselje eko-fis Vlašić i nudi vam mnoge zabavne avanture. Svi ljubitelji adrenalina imaće priliku da uživaju u avanturističkoj šetnji kroz drveće ili čak u spuštanju sajlom dužine 200 metara preko jezera uživajući u očaravajućem pogledu.

PROGRAM PUTOVANJA:

SUBOTA, 17. 12. 2022.godine

Polazak iz Tuzle u 6.00 sati ( Mejdan, stanica preko puta BCC..), a iz Lukavca ( ispred džamije ili Bemixa ) u 6.30 sati. Vožnja preko Gračanice, Doboja, Maglaja, Travnika do Vlašića. Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje u prirodi. Polazak planiran u 16h, prva pauza biti će u Fis Vitezu, zadržavanje po dogovoru s grupom. Dolazak kući u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

CIJENA UKLJUČUJE: 
– prevoz modernim turističkim autobusom,
– usluge pratioca grupe,
– organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: 
- Individualne troškove

NAPOMENA: Cijena aranžmana rađena na bazi 45 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uz prethodan dogovor sa klijentima o korekciji cijene. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda obilazaka u slučaju nepredviđenih okolnosti.
Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja agencije Elketours d.o.o Lukavac

CIJENA PUTOVANJA: 30,00 KM

Kalendar putovanja