Čanj, hotel Monte Mare 4*

canj monte mare

Hotel MONTE MARE 4* je bivši hotel Zlatibor, koji je u potpunosti rekonstruisan i luksuznija varijanta hotela. Nalazi se 200m od plaže, ima svoju plažu sa ležaljkama i suncobranima koji ulaze u cijenu, kao i na bazenu. Ima jedan restoran sa pansionskom i a la carte uslugom, tri bara (Restaurant bar, Lounge bar I Pool bar), otvoreni bazen za odrasle, otvoreni bazen za djecu, dječije igralište i igraonica. Hotel raspolaže sa SPA centrom (tursko kupatilo, relax soba i sauna – masaža se doplaćuje), bazenski kompleks (bazen za odrasle i djecu), conference sala od 160 mjesta, dječijom igraonicom i igralištem, besplatan parking. U sklopu all inclusive usluge pored doručka, ručka i večere gostima je na raspolaganju i snack (užina), kao i neograničena konzumacija pića tokom cijelog dana. Gosti takođe mogu tokom cijelog dana konzumirati piće na šankovima u neograničenim količinama (Lounge bar, Pool bar, Lobby bar I Beach bar). Internet je besplatan u cijelom hotelu. Hotel ne prima kućne ljubimce.

Mare 4 Canj

2 ODRASLE OSOBE – SUPERIOR 1/3 SOBA – KOEFICIJENT OBRAČUNA 2.5

Minimalan boravak: u periodu dolaska 23.06 i 24.06 boravak do 01.07 – 7 noćenja. U ostalim terminima minimalan boravak je 5 noćenja. Prije 10.06 i poslije 10.09 – 3 noćenja.

DOPLATE:

* Za jednokrevetnu sobu iznosi 100% u odnosu na cijenu Superior sobe 1/3;

* Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 3 KM za odrasle, za djecu od 12-18.god. 2 KM i za djecu od 0-12. god. 1 KM  po osobi i danu - plaća se u agenciji.

* Za krevetac iznosi 14 KM po danu – plaćanje u agenciji;

* Doplata za sobu sa pogledom na more – 10 KM po danu (superior sobe/apartmani);

POPUSTI:

* Djeca do 2 godine – GRATIS;

* U pratnji 2 odrasle osobe djeca od 2-12 godina imaju popust od 50% na regularnom ležaju;

* Ako u sobi boravi jedna odrasla osoba i jedno dijete, dijete do 12 godina – koeficijent obračuna je 2.8;

* Dvoje djece do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – koeficijent obračuna je 2.5;

* Ukoliko je u 1/3 superior sobi četvrta osoba dijete – GRATIS ;

* Ukoliko je u 1/4 superior sobi dvoje odrasih i 2 djece od (2-12 godina), koeficijent obračuna je 2,8;

* Ako u superior sobi boravi 2 odraslih i dijete mlađe od 7 godina, dijete ima 70% popusta na odvojenom ležaju (koeficijent obračuna 2,3);

* 1/4 apartman mogu koristiti minimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece;

* Ukoliko je u 1/4 apartmanu/superior sobi peta osoba dijete – GRATIS;

* III i IV ležaj u sobi/apartmanu popust je 30% za odraslu osobu;

TIPOVI SOBA: Superior soba (24-34m2) može biti 1/3, 1/4 i 1/5; Sve sobe imaju balkon, fen za kosu, papuče i proizvode za ličnu njegu.

Superior apartman (35-40m2) su sa dvije prostorije i mogu biti četvorokrevetni i petokrevetni – francuski i 2/3 singl ležaja.

Economy sobe za 2 osobe su rasprodate za cijelu sezonu. 2 odrasle osobe mogu da se smjeste u 1/3 superior sobu – koeficijent 2.7

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije *ELKETOURS* - Lukavac