Dobre vode, apartmani "LARA S"

dobre vode elketours

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa pješčanom plažom“Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode i velikoj prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelijepu boju mora po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdušna banja “zbog ukrštanja različitih vjetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i sl…

Studio-apartmani “LARA-S”*** udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni klubovi , mini marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita I spasilačkom službom.

“LARA-S”, kategorizcije sa 3*-po međunarodnim standardima, posjeduje 1/2, 1/3, 1/4 studio-apartmane. Svaki posjeduje kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, Wi-FI, kablovsku TV a većina ima pogled ka moru. Posjeduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. U sklopu objekta nalazi se igraonica za djecu -tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi rekviziti za dječiju zabavu. Objekat posjeduje lift, recepciju ,restoran zatvorenog tipa i zajedničku prostoriju.

Studio-apartmani “LARA-S”udaljeni su 130 m. od mora, tj.plaže Veliki Pjesak u Dobrim Vodama.

LARA S 2U studio ap.1/2 može boraviti 2- max. 3 osobe (2 odrasle i dijete do 5.g)

  • U studio ap.1/3 može boraviti 3 -max. 4 osobe (2 odrasle i 2 djece do 10.g)
  • U studio ap.1/4 može boraviti 4 -max. 5 osoba (3 odrasle i 2 djece do 10.g)
  • Parking se može iznajmiti na licu mesta (u neposrednoj blizini objekta)

Popusti za usluge sa ishranom:

  • djeca do 3 godine gratis (nemaju ležaj i hranu);
  • djeca od 3 do 10 godina u pratnji dvije odrasle osobe na zajedničkom ležaju 50%;
  • djeca od 3 do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na posebnom ležaju 30%;
  • dijete do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe 20%.
  • • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cijenu i plaćaju se na recepciji dnevno po osobi – djeca do 12 godina 0,50 eur, od 12 do 18 godina 1,00 eur, odrasli 1,50 eur.

Ulazak u studio od 12,00 h, a izlazak iz studija do 9,00 h posljednjeg dana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Elketours Lukavac