Otkazivanje putovanja za Italiju

Poštovani,

sa žaljenjem Vas obavještavamo da se po preporuci Ministarstva zdravlja do daljnjeg zvanično otkazuju svi autobuski aranžmani za sjevernu ITALIJU (Veneciju) kao i aranžmani čija je maršruta putovanja pored tih gradova ( Azurna obala...) a vezano za novonastalu situaciju sa CORONA virusom gripe.

S obzirom da su za sve aranžmane već plaćeni avansi za hotele na destinacijama koje su bile planirane za polaske, a kako ne biste bili oštećeni ili čekali refundaciju sredstava u narednih mjesec dana, koju cemo potraživati od naših partnera u Italiji, možemo Vam ponuditi alternativnu destinaciju koja nije rizična za putovanje, a uplaćena sredstva koja biste čekali za refundaciju iz Italije ćemo mi kao agencija umjesto Vas uplatiti za novi aranžman na drugoj destinaciji, te umjesto Vas ćekati refundacije iz Italije.

Alternativne destinacije koje možemo ponuditi su:

Ukoliko želite da Vas prebacimo na neko navedeno putovanje, molimo Vas da kontaktirate agenciju.

U slučaju da želite da skroz otkažete Vaše putovanje i ne planirate uopšte putovati izvan BiH, molimo Vas takođe da se javite u agenciju kako bismo Vas evidentirali za povrat sredstava najkasnije do 31. marta 2020.

U svakom slučaju, Vaše zdravlje i briga o klijentima i našim uposlenicima koji bi Vas vodili na planirano putovanje nam je na prvom mjestu.

Za više informacija možete kontaktirati nasu agenciju na:
035 553 885
062 466 560
062 233 177
062 796 285