Harkanj, 1. juli. - 10 noćenja

harkanj 1 juli

Niste se još odlučili gdje na odmor otići, zato smo mi tu da vam ponudimo Banju Harkanj. Odmor, relaksacija, kupanje i šoping sve na jednom mjestu. Banja Harkanj je najpoznatije lječilište sa termalnom vodom. Njegovo slavno ime može zahvaliti jedinstvenom sastavu ljekovite vode. Potrebna ljekovita voda za nesmetano liječenje i odmaranje izvire iz dubine od 50 - 70 metara, a prosječna temperatura joj je oko 62 celsijeva stupnja.

1. DAN BIH - HARKANJ -  01.07.2024 godine

Polazak iz Lukavca u 05.30h( Bemis ), iz Tuzle u 06:00h. Vožnja do graničnog prelaza Orašje/Županja, nakon pasoške kontrole putovanje se nastavlja do Harknja sa usputnim pauzama. Dolazak u Harkanj je predviđen u prijepodnevnim satima, zatim slijedi  smještaj u apartmane. Slobodno vrijeme za odmor, šetnju ili  kupanje.

11. DAN HARKANJ – BIH - 11.07.2024 godine

Odjava iz apartmana. Polazak za BIH planiran u 11:00h. Putovanje se nastavlja do Osijeka, gdje je planiran odmor u shopping centru Portanova. Dolazak u BiH u večernjim satima.

ARANŽMAN RAĐEN NA BAZI 45 OSOBA

 CIJENA: 455 KM

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prijevoz turističkim autobusom (TV video,WC,caffe-bar,klima)
 • 10 noćenja u privatnim apartmanima 1/2, 1/3, 1/4
 • Pratioca grupe i  organizaciju putovanja
 • PDV

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • PZO osiguranje 8 KM( osobe preko 60godina plaćaju 16 KM )
 • Ulaznice u Banje Harkany
 • Boravišna taksa 1.5 eura po danu ( plaća se u agenciji )

NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Organizator izleta zadržava parvo izmjene termina I uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 45 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizirati putovanje uz predhodni dogovor sa klijentima o korekciji cijene. Ukoliko bude otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju sedam dana prije polaska putovanja, izizev u izvanrednim situacijama.

UPOZORENJE: Mole se svi putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu I stvarima tokom putovanja. Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

REZERVACIJA PUTOVANJA: Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša te uplatiti avans u iznosu od 30% od ukupne cijene koštanja aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije putovanja obavezna je uplata od 30% avansa od ukupne cijene aranžmana. Ostatak se plaća najkasnije sedam dana prije polaska. Nudimo mogućnost plaćanja u ratama putem kreditnih I shopping kartica Unicredit banke do 12 mjesečnih rata. Provizija na kartično plaćanje u ratama iznosi 5%.

OPŠTE INFORMACIJE 

 • Platežno sredstvo u Mađarskoj je FORINTA
 • Zamjenu para vršiti u mjenjačnicama
 • Voda iz Gradskog vodovoda je ispravna za Piće.
 • Rad bazena u Harknju je od 10-18 h