Ljubljana, 10. oktobar

ljubljana elketours 12102019

LJUBLJANA - BLED - KLAGENFURT - WÖRTHERSEE - VELDEN – MARIBOR - ZAGREB

AUTOBUSOM  4 DANA / 2 NOĆI od 10.10.do13.10.2019

CIJENA ARANŽMANA 275 KM

1. DAN (ČETVRTAK 10.10.2019.) LUKAVAC -  LJUBLJANA

Polazak iz Lukavca u 22:00 sata ispred agencije, iz Tuzle u 22:30 sati. Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora I obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (PETAK  11.10.2019) LJUBLJANA

U jutarnjim satima dolazak u ljupku prijestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiškidvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregovapalata – Opera – Univerziteti Tromostovje na rijeci Ljubljanici sa mnoštvom restorana I šik barova. U podnevnim satima smještaj u hotel, slobodno vrijeme za šetnju I odmor uz mogućnost večere u hotelu u zdoplatu. Noćenje.

3. DAN (SUBOTA 12.10.2019) LJUBLJANA - BLED- KLAGENFURT& WÖRTHERSEE SA VELDENOM - LJUBLJANA

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Bled i Klagenfurt. Polazak na Bled u jutarnjim satima. Mogućnost obilaska čuvenog Bledskog dvorca, utvrde koja se nalazi na strmoj stijeni, na 130 m od Bledskog jezera ili izlet brodom na malo ostrvo (“pletna”) – u dogovoru možemo organizovati I vožnju brodom I obilazak dvorca. Bled je gradić I sjedište istoimene opštine u Republici Sloveniji. Nalazi se na Bledskom jezeru, par kilometara južno od Austrijske granice i 50 km sjevero-zapadno od Ljubljane, glavnog grada Slovenije. Ima nešto više od 5000 stanovnika, a cijela opština 11300 stanovnika.

Nakon obilaska Bleda slijedi polazak prema Klagenfurtu - jedan od najljepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom - krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada I informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkadense nalazi u samom centru grada). Nakon posjete Klagenfurtu nastavak vožnje prema Kranju pored jezera Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland I MariaWörth I kratkom posjetom Veldenu, veoma popularnom ljetovalištu neočekivane ljepote. Povratak u hotel u Ljubljani uz mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Noćenje.

4. DAN (NEDELJA 13.10.2019) LJUBLJANA –  MARIBOR - ZAGREB - BIH

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Mariboru. Slobodno vrijeme za šetnju i razgledanje Maribora. Posle posjete Mariboru slijedi vožnjaprema Zagrebu uz dogovor sa grupom mogućnost posjete centra grada Zagreba. Nastavak putovanja za BiH. Vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora I carinskih formalnosti. Dolazaku  BIH predviđen kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata:

  • Prevoz turističkim autobusom (audio, video-oprema, klima)
  • Smještaj uLjubljani u hotelusa 3* nabazi 2 noćenja sa doručkom
  • Organizaciju putovanja
  • PDV
  • Gratis posjeta Mariboru I Zagrebu
  • Fakultativni izleti: Klagenfurt & Wörthersee sa Veldenomi, Bled

Aranžman ne obuhvata:

  • Putničko zdrastveno osiguranje 8 KM
  • Doplata za1/1 sobu

CIJENA ARANŽMANA 275 KM

ARANŽMAN RAĐEN NA BAZI 40 OSOBA

Jednodnevni izleti

Specijalna ponuda

Kalendar putovanja