Sarimsakli

sarimsakli 13 10

sarimsakli

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, BANJA LUKA - SARAJEVO – ZENICA – DOBOJ – TUZLA – BRČKO - BIJELJINA

Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja iz Sarajeva, Banja Luke sa stare autobuske stanice, Visokog, Zenice, Doboja, Gračanice, Tuzle, Brčkog, Bijeljine u ranim jutarnjim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima po potrebi grupe. Prelazak Srpsko – Bugarske granice u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Bugarsku.

2. - 11. DAN, SARIMSAKLI

Dolazak u Tursku u jutarnjim satima. Nastavak vožnje preko Čanakala do Sarimsaklija. Dolazak u Sarimsakli u jutarnjim satima te slobodno vrijeme do ulaska u smještaj nakon 14h. Smještaj grupe u hotel po izboru sa uslugom koju hotel pruža. Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti po hotelskim pravilima i broju izabranih noćenja.

12. DAN, SARIMSAKLI – ČANAKKALE - EDIRNE

Check out iz hotela po hotelskim pravilima te slobodno vrijeme do vremena predviđenog za polazak prema BiH. Predviđeno vrijeme polaska iz Sarimsaklija je u 18.00h. Vožnja preko Čanakkala, Edirnea , Sofije sa pauzama po potrebi grupe.

13. DAN, BiH

Dolazak u BiH u večernjim satima. KRAJ USLUGE.

Cijene su navedene u KM po osobi na bazi  9 i 10 noćenja po izboru datuma polazaka u cjenovniku u odabranom hotelu i odabranom uslugom (polupansion ili all inclusive).

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti avans u iznosu od 100 KM po osobi, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na putovanje.

Nudimo mogućnost plaćanja u ratama do polaska na putovanje. Uplate rate mogu se vršiti gotovinski u agenciji ili žiralno.

Nudimo mogućnost plaćanja shopping karticama NLB ili Unicredit Banke do 12 mjesečnih rata. Provizija u iznosu od 5% se odnosi samo na kartično plaćanje u ratama. Za sve rezervacije po first minute ponudi važe posebna pravila u slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika tretirana u Općim uslovima putovanja organizatora putovanja.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase
  • 8., 9., 10 noćenja po izboru datuma polazaka u cjenovniku i na bazi izabrane usluge u hotelu po izboru u Sarimsakliju
  • Kompletnu organizaciju putovanja
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • Međunarodno putničko-zdravstveno osiguranje 26,00 KM, za osobe do 60 godina starosti, a osobe preko 60 godina starosti 52,00 KM po osobi.
  • Svako posebno zahtjevano sjedište u autobusu 50,00 KM / sjedište
  • Fakultativni izleti na destinaciji
  • Dodatno sjedište u autobusu 150,00 KM/sjedište
  • Boravišna komunalna taksa koja je uvedena 01.01.2023. godine (plaća se na recepciji hotela ili predstavniku u autobusu prilikom dolaska na destinaciju)

              Popusti :

Treća odrasla osoba ostvaruje popust u iznosu od 80 KM.

Dijete do 04,99 godina sa dvije odrasle osobe plaća samo 240 KM.

Dijete do 11,99 godina sa dvije odrasle osobe ostvaruje popust u iznosu od 50%.

Dijete do 11,99 godina sa jednom odraslom osobom ostvaruje popust u iznosu od 10%.

Napomena : Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predvišenih ovim programom.

Napomena : Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 35 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene. Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

Upozorenje : Mole se putnici da vode računa o svojim putnik ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana. Za BH pasoš, Srpski pasoš i Hrvatsku putovnicu nije potreba viza.

Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.